DRZM installeert verschillende duurzame warmtesystemen: infrarood, warmtepompen en zonneboilers. We werken hiervoor samen met Nefit, Vaillant en Remeha. Wil je weten welk systeem het best in jouw huis of ontwerp past? Neem contact met ons op!

 

Infraroodpanelen

Infrarood is een duurzaam en zeer betaalbaar verwarmingssysteem. Infraroodpanelen werken op elektra. Ze zijn CO2-neutraal en bijzonder energiezuinig. DRZM maakt gebruik van de kwalitatief hoogwaardige en mooi vormgegeven panelen van Polarheat. Door de panelen optimaal te installeren, kunnen we zorgen dat jij tot wel 20% bespaart op je energierekening.

 

Infrarood biedt de warmte die ieder mens zoekt

 

Infrarood is een duurzaam en zeer betaalbaar verwarmingssysteem. Infraroodpanelen werken op elektra. Ze zijn CO2-neutraal en bijzonder energiezuinig. DRZM maakt gebruik van de kwalitatief hoogwaardige en mooi vormgegeven panelen van Polarheat. Door de panelen optimaal te installeren zijn we in staat om tot wel 20% op je energierekening te besparen.

 

Kies voor infrarood

 • als je de aanschaf van een kostbare verwarmingsinstallatie wilt vermijden
 • als je zones of individuele ruimtes wilt verwarmen
 • als jouw bestaande cv niet voldoende capaciteit biedt

Onze verwarmingsproducten

Onze infrarood panelen behoren kwalitatief tot de absolute wereldtop en geven duurzame energie een extra dimensie. De filosofie achter deze energiebesparende producten is dat het gebruik van gas kan worden afgeschaft en dat wij in onze dagelijkse behoefte volledig door middel van elektra kunnen wonen en werken. Zon- en windenergie wekken elektra op om alles in woningen, kantoor en industrie elektrisch te kunnen verwarmen. Het gebruik van gas om objecten te verwarmen is niet meer van deze tijd! De zon verwarmt de aarde al eeuwen op door infrarood. Deze betaalbare en besparende technologie biedt de ultieme verandering en kan de Co2 uitstoot fors laten dalen.


Duurzaam en energiezuinig

Onze infrarood panelen hebben een zeer lange levensduur en geen enkel onderhoud nodig. De panelen werken compleet onafhankelijk van brandstoftanks, (C.V. en gas)leidingen, rookkanalen of schoorstenen. 100% energie in, is 100% energie uit.

Kostenbesparing

De initiƫle investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Polarheat infrarood panelen hebben geen dure leidingen nodig; een stopcontact is voldoende. Tevens verwarmen ze snel en accuraat.

Zone- of spotverwarming

Controle hebben over waar en wanneer u een ruimte wilt verwarmen. Vanwege de variabele toepassing kunt u comfortabele warmte ontvangen, permanent of op tijdstippen, precies waar en wanneer het nodig is. Zelfs in een eenpersoonskamer kunnen verschillende thermische comfort zones worden gegenereerd.


Vergelijking totale jaarlijkse kosten van verschillende verwarmingssystemen

graph2.jpg

Natuurlijk

Infrarood zorgt, net als stralen van de zon, voor natuurlijke warmte. Ziektes, schimmels en stof kunnen zich niet verspreiden, omdat infrarood geen convectie (lucht) nodig heeft om warmte te verspreiden.

Anti-schimmel en vocht

In tegenstelling tot conventionele kachels die alleen de lucht opwarmen, verwarmen infrarood panelen van DRZM Polarheat de muren en andere objecten. De wanden slaan warmte veel langer op dan de lucht en laat de warmte langzaam en gelijkmatig terug in de kamer. Hierdoor blijven de muren droog en krijgen schimmels geen kans zich te verspreiden.

Geen lucht- circulatie

Conventionele kachels verwarmen voornamelijk lucht, wat resulteert in hoge luchtventilatie. De warme lucht blijft onder het plafond hangen en de warmte wordt ongelijk verdeeld. Met DRZM Polarheat infrarood panelen wordt de warmte op gelijkmatige wijze in de ruimte verdeeld en geabsorbeerd door objecten en muren. Geen stof wordt geroerd, waardoor het menselijk welzijn wordt verhoogd.


Toepassingen

Complete verwarming
Speciaal wanneer de aanschaf van een kostbare verwarming moet worden vermeden of niet mogelijk is.

Zone verwarming
Voor spot verwarming of individuele ruimtes, zonder de gehele ruimte te verwarmen.

Additionele verwarming
Wanneer de bestaande centrale verwarming niet in capaciteit voldoet.


Voordelen DRZM infrarood panelen

 
 • Betaalbaar in aanschaf
 • Geen enkele onderhoudskosten
 • Geen kosten voor vervanging van kostbare onderdelen
 • 5 jaar garantie
 • Eenvoudige montage
 • Geluidloos
 • CO2 besparing
 • Gezond: geen verspreiding van stof of bacteriĆ«n
 • Lange levensduur met hoog rendement
 • Aangenaam verwarmen
 • Energiebesparend