Een aannemer kies je op basis van expertise, maar ook op gevoel. Die gasten van DRZM denken mee en voeren jouw idee echt uit. Ik moet lachen om hun humor en ben onder de indruk van hun kennis ten aanzien van duurzaam bouwen.
— Hanneke Westerwal
 
 
drzm-fred-moorman-opening-2018.jpg

Fred Moorman
eigenaar/ directeur DRZM

Fred (1962) bouwt al sinds zijn 18e. Hij begon dus in 1980(!) en heeft in al die jaren een schat aan kennis opgebouwd over duurzaam bouwen. Hij is oorspronkelijk restauratieaannemer en in die zin altijd al duurzaam bezig: herstellen in plaats van slopen. Verkeerde isolatie in oude panden bleek een veel voorkomend probleem, dus Fred ging al snel op zoek naar de beste isolatieproducten. Zo kan hij nu met DRZM duurzame, goed geïsoleerde woningen bouwen met een gezond binnenklimaat. Fred herken je aan zijn droge humor.

 
drzm-jan-kruiswijk.jpg

Jan Kruiswijk
werkvoorbereider, inkoper (en meer)

Jan (1962) heeft een frisse kijk op de zaken. Hij komt namelijk uit een andere sector, ‘uit de metaal’. Jan praat dus in millimeters in plaats van centimeters, zoals we in de bouw doen. Kortom, Jan is heel precies en heeft een groot talent voor organisatie. Jan doet ook personeelszaken bij DRZM.

 
drzm-bart-en-koen.jpg

Bart Verkruyssen en Koen van Wieringen
bouwkundig tekenaars

Bart (1963) en Koen (1980) zijn helemaal thuis in de technische tekenprogramma’s. Bart tekent in Arkey en Koen in Arkey of AutoCAD. Zij werken het idee van onze klanten tot in detail uit. Ze doen de bouwaanvraag en maken het zaagplan. Zo weten onze timmerlieden precies weten wat en hoe er gezaagd moet worden. 

 

Shirley Tanis
steun en toeverlaat

Shirley (1961) is de DRZM-moeder. Zij regelt alles en houdt iedereen in het gareel. Shirley is tegelijkertijd receptioniste, telefoniste en secretaresse. Ze zorgt ook nog eens voor de pakbonnen en schenkt koffie. Kortom, onze steun en toeverlaat. 

 
drzm-deel-timmerteam.jpg

Ook niet te missen:
ons timmerteam

Michael, Richard, Frank, Thijs, Lars, Guido, Vincent, Igmar, Armand en Ben. Onze timmerlieden kunnen met hun handen maken wat hun ogen zien. Ze werken bij ons in het bouwlab en bij onze klanten op locatie. Het timmerteam is goed met hout én met mensen. 

 
drzm-flip-zwitserse-herder.jpg

Flip de Zwitserse herder

Flip scharrelt gezellig een paar dagen per week rond bij DRZM. Hij is de eerste om je te begroeten. En hij bijt niet. Behalve in de hapjes die hij tijdens de lunch toegestopt krijgt. Flip weet precies bij wie hij daarvoor moet zijn.

 
 
drzm-partner-huizenaanpak.png

Ben je van plan om een monument, historisch pand of een gebouw van vóór 1960 te verduurzamen? Dan is een bezoek aan Huizenaanpak een slimme zet. Huizenaanpak adviseert particulieren over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Bouwexperts, vakmensen en specialisten op het vlak van monumentenzorg werken samen om bestaande huizen te behouden voor de toekomst. DRZM is een van de partners. En om het je makkelijk te maken, zit Huizenaanpak bij ons in het pand. Maak een afspraak en kom langs. Je bent van harte welkom.