Een project heeft altijd een breder perspectief. Aannemers en projectontwikkelaars zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om plekken aangenaam en duurzaam te maken. DRZM biedt je daartoe alle gelegenheid.

Bouwen is wensen vervullen. Voor woningcorporaties met ideeën voor een nieuwbouwproject, voor beleggers die willen investeren in een uitdagend woon-werkproject of voor gemeenten die met een toekomstgerichte kijk projecten realiseren voor hun burgers.

 
 

7 duurzame pluspunten

 
 

1. Geen verrassingen achteraf

De bouwwens, begrenzing en het budget zijn uitgangspunt.

 

2. Hoog kwaliteitsniveau

Onze aanpak is gewaarborgd in samenwerking met het Kingspan kwaliteitssysteem dat sinds 1996 NEN en ISO 9001 is gecertificeerd. DRZM is VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. DRZM bouwt volgens de nieuwe BENG-eisen. (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). BENG vervangt vanaf 2020 de EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) voor nieuwbouw. De bouwmethodiek van DRMZ garandeert het allerhoogste kwaliteitsniveau.

 

3. Snelle ingebruikname

De voorbereidingsfase verloopt sneller dan bij reguliere bouw, de bouwtijd is sneller – omdat we volledig droog bouwen – en de oplevering dus ook.

 

4. Minder bouwafval

Gedisciplineerd werken en adequaat bouwmanagement reduceren de hoeveelheid bouwafval.

 

5. Transparantie

In elke stap van het proces, van offerte tot aanbesteding, van schets tot contract, hanteert DRZM de openheid die bij eerlijk en duurzaam zakendoen hoort.

 

6. Duurzaam volume

Door effectief bouwmanagement realiseren we duurzame woningen in rendabele aantallen voor de vastgoedsector. Netto levert DRZM 10% méér leefruimte dan reguliere bouwmethoden door onze dunnere bouwschil.

 

7. Maatwerk

Elk project heeft andere vereisten. DRZM levert woningen als compleet bouwpakket op, of casco, maar ook volledig afgewerkt.