drzm-ameland-cascohuis-kingspan-tek.jpg

Duurzame prefabpanelen

Het klimaat verandert. Dat vraagt om nieuwe denkbeelden en verantwoordelijkheden. Woningen moeten comfortabel zijn, duurzaam, energiezuinig en betaalbaar. Daarom bouwt DRZM casco-woningen met de prefabpanelen van Kingspan TEK. Duurzaam. Goed isolerend. Mooi. Snel. De panelen zijn maatwerk. Architecten kunnen hun ontwerpen daardoor niet-alledaagse vormen geven, zodat ze opvallen in het landschap. DRZM ontzorgt. Wij denken mee, meten, zagen, regelen, vervoeren en bouwen de panelen.

 

casco bouwen met prefab elementen

 

Elk project wordt duurzaam

Duurzaam bouwen is populairder dan ooit. Met dank aan het TEK-paneel. De panelen van Kingspan TEK bevatten radicale eigenschappen die zorgen voor een revolutie in de architectuur en de bouwwereld. We hebben de mogelijkheden verder uitgebreid en verbeteringen aangebracht in de prestaties die bij elkaar opgeteld een groot verschil maken. Ook prijstechnisch.

 

voordelen van Kingspan TEk bouwsysteem

De Kingspan TEK panelen hebben hoge isolatiewaarden door het hanteren van verschillende diktes. Door een betere materiaaldichtheid van het polyurethaan zijn ze nog sterker dan voorheen. Dat resulteert in een lagere Lambda-waarde. Ze zijn lichter in gewicht, hebben meerdere standaard lengtematen en een standaard houtmaat in de eindbalk.

Vraag om een demonstratie >

drzm-kingspan-tekpaneel-detail.jpg
 

WAT ZIJN DE PANELEN VAN KINGSPAN TEK

Het Kingspan TEK paneel bestaat uit intern en extern OSB board met daartussen geïnjecteerd onbuigzaam polyurethaan schuim (PUR). Door de flexibiliteit in diktes van 100mm tot 250mm en lengtes tot maar liefst 6 meter, vormen de panelen van Kingspan TEK oersolide, constructieve bouwelementen met fantastische ontwerp-, bouw- en wooneigenschappen voor vrijwel ieder project

Kingspan TEK panelen in zeven verschillende diktes van 100mm tot 250mm en lengtes tot maar liefst 6 meter

Kingspan TEK panelen in zeven verschillende diktes van 100mm tot 250mm en lengtes tot maar liefst 6 meter

 

Bouwen met Kingspan TEK

Het Kingspan TEK paneel past perfect binnen alle gebruikelijke standaardmaten. De panelen zijn snel leverbaar, licht in gewicht, handig tijdens transport, ideaal in prefab en perfect verwerkbaar op locatie. Met de panelen van Kingspan TEK kun je relatief eenvoudige constructies bedenken, ontwerpen, bouwen en afwerken.

tekpaneel mogelijkheden

Een pand van Kingspan TEK Bouwsysteem is de beste basis voor energie neutraal bouwen. Je kunt er vloeren, wanden en daken mee maken, en vervolgens afwerken naar ieders wens en budget. DRZM bouwt casco woningen, bedrijfsgebouwen, tuinhuizen en schuren van riante afmetingen. Maar ook tijdens het ontwikkelen van complete bungalowparken en andere grootschalige projecten zijn de voordelen van Kingspan TEK panelen merkbaar. Voor de casco oplevering van vrijwel ieder bouwproject zijn de panelen een ideale keuze.

Meer weten over uw project in Kingspan TEK panelen >

 

DRZMe projecten