drzm-ameland-cascohuis-kingspan-tek.jpg

Duurzame prefabpanelen

We kunnen er niet meer onderuit: met z’n allen moeten we beter voor onze mooie planeet zorgen. Tegelijkertijd willen we comfortabel wonen én niet te duur uit zijn. DRZM combineert dat alles door te bouwen met de prefabpanelen van Kingspan TEK. Duurzaam. Goed isolerend. Comfortabel. Betaalbaar. Mooi. Snel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kort gezegd: daar kun je als architect bij je klanten mee aankomen. Ook in dit traject ontzorgt DRZM je helemaal. Wij denken mee, meten, zagen, regelen, vervoeren en bouwen de panelen.

 

Duurzaam bouwen met prefab elementen

 

Nu kun je elk project ècht duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is populairder dan ooit. En een van de belangrijkste redenen hiervoor is het TEK paneel. Want dat maakt duurzaam bouwen pas echt duurzaam. De panelen van Kingspan TEK bevatten radicale eigenschappen die zorgen voor een revolutie in de architectuur en de bouwwereld. We hebben de mogelijkheden verder uitgebreid en verbeteringen aangebracht in de prestaties die bij elkaar opgeteld een groot verschil maken. En prijstechnisch zijn we natuurlijk helemáál gebruikersvriendelijk.

 

Nieuwe voordelen van Kingspan TEk bouwsysteem

De Kingspan TEK panelen hebben heel wat nieuwe voordelen voor je: verbeterde isolatiewaarden door het hanteren van verschillende diktes, sterker dan voorheen door nog betere materiaaldichtheid van het polyurethaan, resulterend in een nog lagere Lambda-waarde, lichter van gewicht, meerdere standaard lengtematen, standaard houtmaat in de eindbalk, en nog veel meer. En over de gehele linie betere prestaties, zodat alles soepeler verloopt, van idee tot ontwerp, en van maatwerk, opslag en vervoer tot het monteren op lokatie.

Plan een afspraak voor een demonstratie >

drzm-kingspan-tekpaneel.jpeg
 

WAT ZIJN DE PANELEN VAN KINGSPAN TEK

De panelen zijn precies dat wat wij duurzaam bouwen noemen.  Het Kingspan TEK paneel bestaat uit intern en extern OSB board met daartussen geinjecteerd onbuigzaam polyurethaan schuim (PUR). Door onze flexibiliteit in diktes van 100mm tot 250mm en lengtes tot maar liefst 6 meter, vormen de panelen van Kingspan TEK oersolide, constructieve bouwelementen met fantastische ontwerp-, bouw- en wooneigenschappen voor vrijwel ieder project

Meer weten over het ontwerpen met het Kingspan TEK Bouwsysteem >

tekpanelen-7-diktes.jpg
 

Bouwen met Kingspan TEK

Wat het Kingspan TEK paneel zo goed maakt, is dat hij perfect binnen alle gebruikelijke standaardmaten past, waardoor iedereen er met plezier mee kan werken. Het is snel leverbaar, lichtgewicht, handig tijdens transport, ideaal in prefab en perfect verwerkbaar op locatie. Met de panelen van Kingspan TEK kun je relatief eenvoudige constructies bedenken, ontwerpen, bouwen en afwerken. Een pand van Kingspan TEK Bouwsysteem is de allerbeste basis voor energie neutraal bouwen. Je kunt er vloeren, wanden en daken mee maken, en vervolgens afwerken naar ieders wens en budget.

Kingspan TEK panelen. Nu kan iedereen duurzaam bouwen.

tekpaneel mogelijkheden

Kingspan TEK panelen zijn innovatieve bouwpanelen met fantastische eigenschappen waarmee je sneller dan ooit projecten kunt realiseren. Onze ontwikkelaars zijn er enthousiast mee aan de slag gegaan. We bouwen inmiddels woningen, bedrijfsgebouwen, tuinhuizen en schuren van riante afmetingen. Zowel tijdens het ontwikkelen van complete bungalowparken en andere grootschalige projecten pakken de voordelen van Kingspan TEK panelen groot uit. Maar zeker ook bij de individuele ondernemingen blijken Kingspan TEK panelen de meest ideale keuze.

Meer weten over uw project in Kingspan TEK panelen >