Comfortabel wonen en geld besparen met goede isolatie

 

DRZM weet hoe belangrijk goede isolatieproducten zijn. Daar hebben we de afgelopen decennia hard naar gezocht. En gevonden.

 

Een investering in gevel-, dak- of vloerisolatie betaalt zich dubbel en dwars terug. Onderzoek van de stichting MilieuCentraal laat zien dat het rendement van gevelisolatie bijna 12% is. Daar valt niet tegenop te sparen. Dakisolatie en vloerisolatie geven een opbrengst van respectievelijk 9% en 8%. Het rendement zit 'm natuurlijk in de enorme energiebesparing na isolatie. 

Ook niet onbelangrijk: je woont echt veel comfortabeler in een goed geïsoleerd huis. Lekker op je sokken door het huis lopen. Geen tocht meer langs je enkels. Geen vocht. Geen schimmel. Geen rot.

 

 

Isolatie
is de meest rendabele investering van je leven

Een investering in gevel-, dak- of vloerisolatie betaalt zich dubbel en dwars uit. Onderzoek van de stichting Milieucentraal laat zien dat het rendement van gevelisolatie bijna 12% is bedraagt. Ter illustratie, de spaarrente staat momenteel op 1%. Dakisolatie en vloerisolatie zorgen voor een opbrengst van respectievelijk 9% en 8%. Het rendement zit 'm in de grote energiebesparing die je bereikt door je huis te isoleren. Milieucentraal concludeert dat het huishoudens jaarlijks duizenden euro's oplevert als ze hun huis gereedmaken voor de toekomst, bij voorkeur met gebruik van duurzame materialen.


Duurzaam isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn of veel tijd in beslag te nemen. De vakbekwame technici van DRZM zorgen in één dag tijd voor efficiënte spouwisolatie. Door het inspuiten van ISOMOPEARL silver vergroten zij de thermische efficiëntie van uw woning. Je merkt het verschil aan je fors verlaagde energiefactuur én een verhoogd wooncomfort.

5 uitstekende redenen om je spouwmuur te isoleren door DRZM

  • Kostenbesparend
  • Optimaal isolerend
  • Eenvoudige, snelle plaatsing met minimale overlast
  • Ondersteund door premies van de overheid
  • Duurzaam procédé

Je spouwmuren geïsoleerd in 4 korte stappen

Inspectie met endoscoop


Inspectie met endoscoop

Vulgaten boren


Vulgaten boren

Spouwmuur opvullen


Spouwmuur opvullen

Vulgaten voegen


Vulgaten voegen

Vraag een inspectiebezoek aan!


Bespaar met Isomoplus

Minder kosten, meer comfort
Een blik op je energiefactuur zegt voldoende: de kosten voor gas en elektriciteit nemen vaak een flinke hap uit je budget. Toch wil je genieten van een warme, knusse en comfortabele woning.  Daarom zorgt DRZM graag voor een optimale na-isolatie van je woning. Zo bespaar je tot maar liefst 25% op je energierekening én neemt je leef- en wooncomfort toe, zowel tijdens de winter als in de zomer.

Isomoplus, een toonbeeld op het vlak van spouwmuurisolatie
Dankzij een jarenlange ervaring en knowhow is DRZM de ideale partner in het installeren van kwalitatieve spouwmuurisolatie. We luisteren naar je vragen en wensen, en nemen de tijd om je vooraf uit te leggen waar je aan toe bent. Want zodra je goed bent geïnformeerd en alle nodige documenten zijn afgehandeld, kunnen onze isolatie experts aan de slag. Na nauwelijks één dag kun je reeds genieten van de vele voordelen van een perfect geïsoleerde spouwmuur. Handig toch?