Sleutelklaar: tussenwoning in de Gaelstraat in Haarlem

drzm-tussenwoning-gaelstraat-sleutelklaar.jpg

DRZM heeft de oude woning gesloopt en alles uiteraard afgevoerd. We hebben een nieuwe woning gebouwd, volledig duurzaam afgewerkt. Met mooi metselwerk in Hollands verband, gietvloer met verwarming, twee daklichten. Het woonoppervlakte is 160 m2.

  • Gietvloer met verwarming
  • Twee daklichten
  • Fraai esthetisch metselwerk
  • Bouwtijd 4 maanden
  • Woonoppervlak 160m2
  • Architect: Peter Rutten van pr architectenburo

Lees het verhaal van Gijs en Sandra in Bouwwereld. Hoe onze opdrachtgevers op de duurzaamheidsmarkt van Haarlem in aanraking kwamen met Kingspan TEK, dat daar gepresenteerd werd door DRZM. En hoe zij erin slaagden in de vrij smalle Gaelstraat, die valt onder beschermd stadsgezicht, een karaktervolle ruime woning te realiseren. Lees verder...

Foto's: Pieter Kers beeld.nu