De meeste particulieren zijn geen bouwprofessional. Maar dat betekent niet dat ze geen dromen hebben of ideeën over hoe hun huis eruit moet zien. De keuze voor een aannemer is vaak ingewikkeld. Waar moet je op letten? Wie kan je vertrouwen?

Duidelijke communicatie is belangrijk om het proces van begin tot eind geolied te laten verlopen. DRZM vertelt precies wat je weten wilt en weten moet, zodat jouw duurzame droomwoning werkelijkheid wordt.

 
 

7 duurzame pluspunten

1. Geen gedoe

Conflicten kunnen we missen als kiespijn. Wij doen wat we beloven.

 

2. Stap voor stap

Als je wilt neemt DRZM je alles uit handen waar je geen specialist in bent. Stap voor stap nemen we je mee in het proces. Van ontwerp tot bestek. Van de bouwvergunningaanvraag tot en met de bouw.

 

3. Razendsnelle oplevering

De voorbereidingsfase verloopt sneller dan bij reguliere bouw, de bouwtijd is sneller en de oplevering dus ook.

 

4. Hoge haalbaarheid

De gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt de meeste ideeën uitvoerbaar.

 

5. Tot in detail geregeld

De bouw van prefabonderdelen, vervoer, kraanhuur, isolatie, zonnepanelen, gevelafwerking, betonaanvoer op de meest onmogelijke plekken, gietvloeren met verwarming, een lichtplan, over elk detail wordt nagedacht.

 

6. Maatwerk

Hoe wil je de woning of de verbouwing hebben opgeleverd? Casco of sleutelklaar, zodat je direct kan genieten van de woning. Alles kan met DRZM.

 

7. Minder bouwafval

Gedisciplineerd werken en adequaat bouwmanagement reduceren de hoeveelheid bouwafval.

 
 
Ze nemen hun werk heel serieus, maar zichzelf wat minder.

Fred en Rob kwamen met goede ideeën die wijzelf niet hadden bedacht. We wonen in een rijksmonument. Je kent het wel, kozijnen met enkel glas en kou in de winter. We wilden overal isolatieglas. Op één raam na, want dat kierde. Daar viel niks aan te doen, dachten we. Toen adviseerden Fred en Rob ons om er een voorzetraam voor te plaatsen. Dat scheelt me toch een tocht… Het is heel prettig hoe ze communiceren. Met humor en eerlijkheid. Ze nemen hun werk heel serieus, maar zichzelf wat minder. Dat is heel verfrissend.
— Eigenaar van een monument in Haarlem.
 
 
Gaelstraat 48 Haarlem

Gaelstraat 48 Haarlem

foto's Pieter Kers  beeld.nu

foto's Pieter Kers beeld.nu