Houten woningen zijn een duurzaam en economisch aantrekkelijk alternatief voor woningen van beton of steen. Bouwen met hout is energievriendelijk en heeft nauwelijks invloed op het milieu. Hout absorbeert CO2. De product-combinaties waarmee DRZM bouwt, geven architecten bovendien grote vrijheid bij het ontwerpen. Vrijwel alle verbindingen, overspanningen en constructies zijn mogelijk.

 
 
 

7 duurzame pluspunten

1. Hoge haalbaarheid

De gunstige prijs-kwaliteitverhouding maakt de meeste ideeën uitvoerbaar.

 

2. Meer creativiteit

Door bouwen simpeler te maken, laag in gewicht te blijven en meer flexibiliteit te garanderen, kan iedere architect zich creatief uitleven. Wij bouwen wat jij voor ogen hebt.

 

3.  Scherp in detail

Vanaf de fundering zijn verschillende variaties voorstelbaar. De paneelsystemen waarmee DRZM werkt, leiden tot bijzondere ontwerpen met fraaie details.

 

4. Quick scan

Technisch zorgeloos ontwerpen dankzij quick scans van werktekeningen en bestek. Hoe vroeger DRZM in het proces betrokken is, des te efficiënter de woning wordt gerealiseerd.

 

5. Snelheid

Door de snelheid van het bouwproces zijn planningen realistisch en betrouwbaar. Binnen twee weken is de casco woning wind- en waterdicht en kan de afbouw beginnen.

 

6. Minder bouwafval

Gedisciplineerd werken en adequaat bouwmanagement reduceren de hoeveelheid bouwafval.

 

7. Transparantie

In elke stap van het proces, van offerte tot aanbesteding, van schets tot contract, hanteert DRZM de openheid die bij eerlijk en duurzaam zakendoen hoort.